Despre noi

Eastrategies și MMG International sunt companii specializate în consulting strategicm coaching și optimizarea capitalului uman, cu o experiență de peste 23  de ani în România.

Eastrategies și MMG International – o echipă de specialiști francezi și români, o solidă experiență operațională în Franța și în România, un demers centrat pe nevoile clientților.

Eastrategies este partenerul  Bretagne Commerce International, Fédération des Industries Mécaniques française și BNP PARIBAS FORTIS divizia Trade; este  delegat pentru România al OSCI și membru ACAROM.

ECHIPA

Marc Pascal HUOT – fondator

Licentiat in Economie al Universitatii din Rouen, Marc Huot a creat in urma cu 25 de ani prima societate franceza de consultanta din Romania. A acompaniat si a preluat directia generala la numeroase companii de servicii si industriale. Manager de tranzitie din 2010, conduce si asigura redresarea economica a societatilor si a grupurilor internationale in Romania.

Angela HUOT

Licentiata in Litere si cu un Master in Relatii Publice si Comunicare, Angela Huot integreaza societatea Eastrategies unde este responsabila a departamentului PR si Comunicare. Asigura managementul de proiecte de PR si Comunicare, evenimente si organizari de misiuni comerciale.

Christophe MONTOIS

26 ani de experienta în management de companie din care 23 în România si   14 ani în : evaluarea competențelor,training, workshop, coaching, mentoring. Experienta: management diferențe culturale, management operațional, finanțe, gestiune, vânzări, achiziții, reducere costuri.

Mălina GURGU

17 ani în metodologia predării pentru adulți : evaluarea competențelor, training, workshop, coaching, mentoring si o colaborare de 3 ani cu Agenția Universitară a Francofoniei. Experienta sa: management diferențe culturale, management operațional, comunicare și imagine, formare de formatori, limbi străine.

Daniel MĂNDIŢĂ

20 ani în metodologia predării pentru adulți : evaluarea competențelor, training, workshop, coaching, mentoring, management diferențe culturale si operationale,  asigura formare de formatori.

Cristinel RACOCEANU

25 ani de experiență în managementul vânzărilor: stabilirea strategiilor de vânzări și marketing, distribuitori, key-accounts, horeca. Monitorizarea bugetului : volumul vânzărilor, prețurile, cotele de piață, marketing, reclamă și cash-flow-ul financiar.